Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Mesajul ascuns transmis de Ludovic Orban de la fereastra sediului PNL. A ieșit alături de Rareș Bogdan și...

Mesajul ascuns transmis de Ludovic Orban de la fereastra sediului PNL. A ieșit alături de Rareș Bogdan și...

Premierul Ludovic Orban a fost filmat la fereastră alături de prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan. Cei doi se uită pe telefon și par a face ultimele strategii pentru ultimele ore de vot.

Mesajul ascuns transmis de Ludovic Orban de la fereastra sediului PNL. A ieșit alături de Rareș Bogdan și...
de Dan Gabor    |    06 Dec 2020   •   20:44

"Am aflat ce face Ludovic Orban închis în birou. Premierul țării, că este premierul în exercițiu, dă sms-uri, sigur, îl vedem sfătuindu-se la fereastră",  a spus Oana Zamfir.

"Imagini de ultimă oră. În momentul de față, premierul Ludovic Orban împreună cu domnul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, se află la fereastră și se uită pe telefon. În mod evident au ieșit la fereastră pentru că vor să fie văzuți.

Știu că postul nostru de televiziune transmite în momentul de față în direct, iar ceea ce se întâmplă este un lucru cât se poate de premeditat. Poți să stai în sediu fără să te vadă cineva, însă au ieșit la fereastră", a spus Mihai Gâdea.

"Mai devreme a vrut să iasă cu Nicușor Dan la fereastră, s-ar putea să fi fost degeaba, iar acum efectiv a ieșit să ia niște aer", a continuat Oana Zamfir.

Alegeri parlamentare 2020. Peste 5,6 milioane de români au votat până la ora 20.00. Prezenţa la vot, 31%

Alegeri parlamentare 2020. Aproximativ 19 milioane de români sunt aşteptaţi, astăzi, la urne, pentru a decide cine vor fi cei 465 de parlamentari care vor decide viitorul României în următorii patru ani. Antena 3 te ţine informat minut cu minut despre ce se întâmplă în secţiile de votare, dar şi în culisele partidelor, iar la ora 21.00 doar de la noi află întreaga ţară primele rezultate ale alegerilor.

Tot la Antena 3 poţi câştiga o maşină de parlamentar: Dacia Duster. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicaţia Sinteza Zilei, să urmăreşti Antena 3, să afli indiciile oferite oră de oră şi să răspunzi la întrebări.

La finalul zilei, telespectatorul care a răspuns corect la toate cele zece întrebări adresate pe parcursul întregii zile poate câştiga un autoturism Dacia Duster. Mai multe amănunte despre concurs:

În ziua votului, te uiţi la Antena 3, descarci aplicaţia Sinteza Zilei şi câştigi Dacia Duster

Tot la Antena 3, la ora 21.00, va fi prezentat singurul exit poll din România. Află primul rezultatele. Toate partidele, toate televiziunile sunt cu ochii pe Antena 3. În exclusivitate, singurul exit poll, singura sursă.
Alegeri parlamentare 2020. Informaţii actualizate minut cu minut

Prezenţa la vot la ora 20.35 este de 31,56%, astfel că 5.742.627 de români şi-au exercitat dreptul până la această oră.

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close