Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Rareş Bogdan: PNL va guverna România în continuare

Rareş Bogdan: PNL va guverna România în continuare

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat duminică, după închiderea urnelor că vor fi patru ani de guvernare a partidului naţional liberal într-o coaliţie a forţelor moderniste care înteleg că România poate fi reconstruită în parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis.

Rareş Bogdan: PNL va guverna România în continuare
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    06 Dec 2020   •   22:10

Europarlamentarul Rareş Bogdan, a avut o prima reacție după ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD câștigător al alegerilor parlamentare 2020.

"Eu vreau să le mulţumesc românilor, vreau să le mulţumesc activiştilor noştri, vreau să îi rog să păzească fiecare vot pentru că urmează opre decisive. Vreau să îi invit pe cei din diaspora care nu şi-au exprimat încă votul, în europa occidentală mai sunt 30 de minute de vot, în Marea Britanie, încă o oră şi jumătate să o facă", a spus Rareş Bogdan pentru Antena 3.

Rareş Bogdan: "PNL va guverna România în continuare"

"PNL va guverna România în continuare. Vor fi patru ani de guvernare a Partidului Naţional Liberal într-o colaliţie a forţelor modernite, a forţelor care înteleg că România poate fi reconstruită în parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis. Eu le mulţumesc pentru că, se va vedea la numărătoare, noi vorbim la ora asta de exit-poll. Am câştigat alegerile”, a mai precizat Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan: "Tradiţional dreapta votează masiv după ora 18:00"

„Vă spun avem toate exit-polurile au foat date până la ora 19:30. Noi am avut un finish extrem, extrem de bun în ţară. Tradiţional dreapta votează masiv după ora 18:00, iar noi ştim exact cum arată organizaţiile noastre cele 1300 de primari, preşedinţi de consilii judeţene, activul nostru”, a mai spus Rareş Bogdan pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close