Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Social democraţii şi-au lansat candidaţii pentru Senat şi Camera Deputaţilor

Social democraţii şi-au lansat candidaţii pentru Senat şi Camera Deputaţilor

În prima zi de campanie electorală pentru alegerile parlamentare, social democraţii din Bucureşti şi-au lansat candidaţii pentru Senat şi Camera Deputaţilor. Pe listă sunt nume sonore, precum Gabriela Firea, pe primul loc pentru Senat, dar şi reputaţii medici Adrian Streinu-Cercel şi Alexandru Rafila. Senatorul Daniel Zamfir şi doi fosti primari de sector completează lista pentru parlamentare.

Social democraţii şi-au lansat candidaţii pentru Senat şi Camera Deputaţilor
de Iulia Gorgorin    |    06 Noi 2020   •   17:10

O echipă de specialişi care are ca singur scop îmbunătăţirea vieţii românilor de pretutindeni, aşa şi-a prezentat colegii Gabriela Firea, preşedintele PSD Bucureşti.

Firea a dat asigurări că va continua din Parlament proiectele începute de pe vremea când era primar general

''Anul acesta este vital, chiar dacă sutem în plină pandemie, să ne luăm măsurile sanitare necesare obligatorii şi să mergem la vot, altfel vom rămâne în continuare cu acest Guvern incompetent şi corupt la Palatul Victoria. Trebuie să îi oprim. Au făcut afaceri în pandemie, au numit oameni în funcţii care nu au niciun fel de pregătire şi mult mai grav, nu au niciun pic de umanitate. Nu le este milă de oameni, nu le este milă de români. Nu vin cu soluţii. Iau toate deciziile, inclusiv într-un domeniu vital, cum este cel al Sănătăţii, numai cu gândul la bani şi la politică. Cu sprijinul dumneavostră, vom reuşi să avem un număr mare de senatori şi deputaţi, astfel încât să putem să constituim viitorul Guvern al României'', a declarat Gabriela Firea.

Directorul Institutului Matei Balş din Bucureşti, Adrian Streinu-Cercel este pe locul doi pentru Senat

Preocuparea sa majoră este sănătataea românilor şi depăşirea cât mai rapidă a crizei sanitare cauzată de pandemie.

''Dorinţa mea este să văd cât mai puţini pacienţi, ca atare rugămnirea mea este sa va feriţi cât mai mult să vă contaminaţi între dumneavoastră, inclusiv în familie. Există un risc mare în acest moment ca să infectaţi în familii. Mai mult decât atât aş vrea să vă dau un sfat practic. Să schimbaţi modalitatea de salut. Puteţi pur şi simplu să daţi din cap. Vă doresc sănătate şi înţelepciune'', a transmis Adrian Streinu-Cercel.

Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii deschide lista PSD Bucureşti pentru Camera Deputaţilor

''Motivul pentru care am răspuns DA acestei invitaţii nu se regăseşte în dorinta de a a ajunge neapărat în Parlamentul României, ci din dorinţa de a aduce cetăţenilor din această ţără care nu au culoare politică, deci pacienţii din România nu au culoare politică, nu aparţin Partidului Social Democrat, Partidului Naţional Liberal sau Uniunii Salvaţi România, ci sunt oameni care au nevoie de servicii medicale. Din păcate, sistemul de sănătate din România nu oferă cetăţenilor decât foarte puţin'', a spus Alexandru Rafila.

Săptămâna viitoare, preşedintele PSD Marcel CIolacu va anunţa Guvernul pe care PSD îl va forma dacă va câştiga alegerile parlamentare, a precizat Gabriela Firea. 
 

×
Subiecte în articol: România la vot
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close