Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Traian Băsescu, despre rezultatul PMP la alegerile parlamentare 2020: "Au arătat că se poate și fără Băsescu"

Traian Băsescu, despre rezultatul PMP la alegerile parlamentare 2020: "Au arătat că se poate și fără Băsescu"

Traian Băsescu a declarat, duminică, după închiderea urnelor, că pentru PMP aceste alegeri au arătat că se poate și fără Băsescu. Potrivit fostului președinte, PMP a trecut testul și e convins că va avea 7% fără redistribuire.

Traian Băsescu, despre rezultatul PMP la alegerile parlamentare 2020: "Au arătat că se poate și fără Băsescu"
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    06 Dec 2020   •   22:00

"Pentru PMP aceste alegeri au arătat că se poate și fără Băsescu, pentru că PMP a trecut pragul. Și nu l-a trecut oricum. PMP va avea 7% fără redistribuire. În mod cert se va întâmpla acest lucru. Nu pot să nu mă gândesc că avem alegerile cu cea mai slabă participare, ceea ce va pune mari probleme cu privire la legitimitate pentru patru ani. Va fi un guvern cu o susținere foarte fragmentată.

Asta ar trebui să-i dea de gândit domnului președinte Iohannis atunci când va stimula majoritatea parlamentară și va trebui să-i dea de gândit prezența la urne cât de oportun a fost să forțeze nota pentru aceste alegeri”, a spus TRaian Băsescu.

În opinia lui, Klaus Iohannis, „indiferent de rezultatul ultimului vot, să trimită PSD în opoziție și, dacă nu se duce singur în afara Parlamentului, să trimită și ProRomânia în opoziție”.

„Le mulțumim tuturor românilor care au ieșit la vot, în vreme de pandemie. A fost o campanie dificilă, impropriu spus electorală, în condițiile în care nu am putut să ne întâlnim cu românii. Important este că am reușit să trecem acest test”, a spus, la rândul său, președintele PMP, Eugen Tomac.

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close