Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Un fost proxenet, candidat la parlamentare pe listele PMP

Un fost proxenet, candidat la parlamentare pe listele PMP

Un fost proxenet condamnat penal candidează la parlamentare pe listele PMP de la Buzău, a afirmat, luni, la Sinteza zilei, Emanuel Ungureanu, candidat USR la Camera Deputaților.

Un fost proxenet, candidat la parlamentare pe listele PMP
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    30 Noi 2020   •   23:51

"Da, a fost condamnat pentru proxenetism. Este un domn care a dat și comandă în aceste zile să se taie lemne din albia unui râu ca să se dea mită electorală pentru un candidat pe nume Mocanu. A schimbat vreo patru partide într-un an.

Puteți verifica cu domnul Orban, pentru că în aranjamentul PNL - PMP acest domn semianalfabet, din partidul securistului 'Petrov', a ajuns - atenție - consilier al unui secretar de stat la Ministerul Culturii. Pe domnul primar îl cheamă Micleru, este o catastrofă pur și simplu. Gura Teghii se numește comuna de unde este acest domn. Nu e vorba despre o acuzație de proxenetism, vorbim despre o condamnare penală definitivă în anul 2010.

El lua fete de la discoteca din sat și le transforma în carne vie. Acest domn este în partidul lui Băsescu", a spus Emanuel Ungureanu, candidat USR la Camera Deputaților.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close