Antena 3 Alegeri parlamentare 2020 Un fost proxenet, candidat la parlamentare pe listele PMP

Un fost proxenet, candidat la parlamentare pe listele PMP

de Gabriel Dano    |    30 Noi 2020   •   23:51
Un fost proxenet, candidat la parlamentare pe listele PMP
Sursa foto: Hepta

Un fost proxenet condamnat penal candidează la parlamentare pe listele PMP de la Buzău, a afirmat, luni, la Sinteza zilei, Emanuel Ungureanu, candidat USR la Camera Deputaților.

"Da, a fost condamnat pentru proxenetism. Este un domn care a dat și comandă în aceste zile să se taie lemne din albia unui râu ca să se dea mită electorală pentru un candidat pe nume Mocanu. A schimbat vreo patru partide într-un an.

Puteți verifica cu domnul Orban, pentru că în aranjamentul PNL - PMP acest domn semianalfabet, din partidul securistului 'Petrov', a ajuns - atenție - consilier al unui secretar de stat la Ministerul Culturii. Pe domnul primar îl cheamă Micleru, este o catastrofă pur și simplu. Gura Teghii se numește comuna de unde este acest domn. Nu e vorba despre o acuzație de proxenetism, vorbim despre o condamnare penală definitivă în anul 2010.

El lua fete de la discoteca din sat și le transforma în carne vie. Acest domn este în partidul lui Băsescu", a spus Emanuel Ungureanu, candidat USR la Camera Deputaților.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close