Antena 3 CNN Externe A crescut într-o familie săracă, dar a devenit milionar. Acum, vrea să-și doneze apartamentul de 150.000 de euro

A crescut într-o familie săracă, dar a devenit milionar. Acum, vrea să-și doneze apartamentul de 150.000 de euro

Milionarul Marco Robinson (48 ani) vrea să dăruiască apartamentul său cu trei camere, complet mobilat, care costă 120.000 de lire sterline (aproximativ 150.000 de euro) În prezent Marco deține 150 de unități imobiliare prin întreaga lume. El este un antreprenor de succes și are o familie fericită. Însă acest bărbat știe din propria sa experiență ce este sărăcia, scrie perfectmedia.ro.

„Când eram copil, familia mea era foarte săracă. Eram nevoit să dorm pe băncile din parc. Am cerut ajutor și l-am primit de la cei care nu credeam că ar face așa ceva. Acești oameni m-au ajutat să capăt încredere în propriile mele forțe. Am lucrat mult și am atins succesul. Acum vreau să-i întorc destinului datoria. Vreau să fac o faptă altruistă.”

Găsirea candidaților pentru concurs a fost simplă: numărul celor care doreau să primească apartamentul era foarte mare. Însă alegerea unui singur norocos, care este într-adevăr demn de un asemenea cadou, nu a fost ușoară. „Oamenii, pe care vreau să-i văd în acest apartament, chiar trebuie să aibă nevoie de un cămin, de protecție. Sper ca darul meu să-i determine să se simtă iarăși importanți. Vreau să ajut niște oameni aflați acum într-o situație disperată, pentru care cadoul meu ar fi unica modalitate de a ieși din acest cerc vicios.”

Subiecte în articol: donatie om de afaceri apartament
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș