Antena 3 CNN Actualitate Locale A plecat să se plimbe printr-o pădure din Bârlad. Pe moment nu și-a dat seama la ce pericol s-a supus, dar la scurt timp s-a produs tragedia

A plecat să se plimbe printr-o pădure din Bârlad. Pe moment nu și-a dat seama la ce pericol s-a supus, dar la scurt timp s-a produs tragedia

O femeie în vârstă de 48 de ani, din municipiul Bârlad, a murit după ce ar fi consumat ciuperci culese dintr-o pădure de la marginea oraşului, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Bogdan Gheorghiţă, femeia a mâncat împreună cu familia, fiind singura care a consumat nişte ciuperci culese în urmă cu câteva zile dintr-o zonă situată la marginea municipiului Bârlad, transmite Agerpres.

″În timpul somnului, femeia a acuzat dureri în piept şi a fost transportată la Spitalul de Urgenţă “Elena Beldiman” din Bârlad, unde, la scurt timp, a decedat. În cauză au fost demarate cercetări pentru ucidere din culpă”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Medicii legişti urmează să efectueze necropsia pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: padure Barlad femeie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai