Antena 3 CNN Actualitate ALERTĂ TOTALĂ în această seară în România. ANUNȚ ȘOC făcut de Raed Arafat

ALERTĂ TOTALĂ în această seară în România. ANUNȚ ȘOC făcut de Raed Arafat

Update: Prefectul de Bihor, Ioan Mihaiu, a declarat la Antena 3 că o persoană a decedat, după ce un copac a căzut peste o mașină. O altă persoană este în stare gravă, după ce un alt pom a căzut peste un cort.

„Nu vă pot da informații exacte, sunt pe drum, e furtună pe drum. În tot județul este cod galben de furtuni. Erau peste 100 de persoane, oamenii s-au adăpostit în corturi și în mașini. A căzut un copac pe o mașină. O persoană a decedat. Totodată, un alt copac a căzut peste un cort, iar o persoană este în stare gravă”, a declarat prefectul de Bihor.

Știre inițială: Cod roșu de urgență în Bihor. O furtună a distrus un camping. Există răniți destul de grav, posibil victime. Este vorba de o localitate care se numește Bulz, la 75 de kilometri de Oradea. Corturi luate de furtună.

Ambulanțele se îndreaptă în acea zonă. Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a declarat în direct la Antena 3, care este situația de la fața locului.

„A fost declanșat planul roșu în județul Bihor după ce a venit apelul că o furtună a produs pagube în campingul unde este o tabără la Bulz. Ce pot să vă spun că mai mulți pomi au căzut peste corturi și mașină și este posibil să avem o persoană decedată. Am alertat Huedinul din județul Cluj, pentru a trimite ambulanțe acolo. Primele forțe au ajuns și oferă primul ajutor”, a declarat Arafat.

Subiecte în articol: furtuna Raed Arafat furtuna Sinteza Zilei
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări