Antena 3 CNN Actualitate Social Alex avea doar 28 de ani și o viață minunată în față. Vineri, însă, tânărul a murit la „zidul morții” din Suceava, locul unde moartea își cere tributul

Alex avea doar 28 de ani și o viață minunată în față. Vineri, însă, tânărul a murit la „zidul morții” din Suceava, locul unde moartea își cere tributul

Alex avea doar 28 de ani și o întreagă viață în fața ochilor. Dar, vineri, druml spre casă i-a fost fatal. Tânărul a intrat cu mașina în cunoscutul „zid al morţii“ din Suceava, aflat pe un sens giratoriu din Şcheia, pe varianta ocolitoare a municipiului Suceava spre Pătrăuţi, arată NewsBucovina.ro.

În urma accidentului, în zonă a intervenit SMURDUL, iar potrivit ISU Suceava a fost nevoie de descarcerare. Şoferul, un tânăr de 28 de ani, şi-a pierdut viaţa în urma accidentului, arată NewsBucovina.ro. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului. 

Alex Acosteoaie era din Suceava. Pe pagina lui de Facebook tânărul îşi postase fotografii din care reieşea că era pasionat atât de maşini, cât şi de motociclete.

Subiecte în articol: accident rutier
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat