Antena 3 CNN Actualitate Alina avea 35 de ani și era jandarmeriță. Acum trei luni, a primit o veste cruntă. "O fată mereu veselă și optimistă, cu zâmbetul pe buze și plină de viață"

Alina avea 35 de ani și era jandarmeriță. Acum trei luni, a primit o veste cruntă. "O fată mereu veselă și optimistă, cu zâmbetul pe buze și plină de viață"

Alina avea 35 de ani şi era purtătorul de cuvânt al Școlii de Aplicație pentru Ofițeri Jandarmi Mihai Viteazul, din București.

Alina Cocârlă a murit în seara zilei de 1 martie, răpusă de o boală nemiloasă care i s-a declanşat acum 3 luni. Era plutonier major de jandarmi şi lucra la Şcoala de Aplicaţie pentru Ofiţeri din Bucureşti, scrie BanatulAzi.

Alina a lăsat în urma ei foarte multă durere. Colegii, prietenii, toţi cei care au cunoscut-o sunt şocaţi că tânăra veselă, optimistă şi pozitivă a pierdut lupta cu viaţa.

”Din păcate, am încheiat o zi care a început frumos, cu o veste tristă. In aceasta seară (n.r. 1 martie), colega noastră, plutonierul major Alina Cocârlă, purtătorul de cuvânt al Școlii de Aplicație pentru Ofițeri Jandarmi „Mihai Viteazul” București a trecut la cele veșnice. O fată mereu veselă și optimistă, cu zâmbetul pe buze și plină de viață, așa va rămâne în amintirea noastră", a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian