Antena 3 CNN Actualitate Justiție ANP explică modul în care a încălcat Cristi Borcea legea în penitenciar. Ce măsuri s-au luat

ANP explică modul în care a încălcat Cristi Borcea legea în penitenciar. Ce măsuri s-au luat

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu și a demarat investigații după ce un raport al Administrației Naționale a Penitenciarelor a dezvăluit cum gardienii i-au devenit slugi personale lui Cristian Borcea. În urma demersurilor Avocatului Poporului, Administrația Națională a Penitenciarelor a comunicat că deținutul Cristi Borcea a efectuat convorbiri telefonice în timpul programului de muncă, în timpul activității de apel, după ora de stingere și a primit vizite în afara orelor de program. ”A primit pachete de la avocat, fără ca acestea să fie consemnate în fișa de vizită, iar în zilele de duminică deținutul a beneficiat de vizite după ora 16.00, deși intervalul orar de vizită este 11.00-14.30”, anunță Administrația Națională a Penitenciarelor, conform unui comunicat al Avocatului Poporului, remis Antena3.ro.

Redăm mai jos deficiențele constatate și actele normative încălcate cu privire la regimul de detenție al deținutului Cristi Borcea:

 

 

 

 

 

 


 

 

 


 


 

 

 


 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident