Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce amendă a primit un constănţean după ce i-a făcut semne obscene unei femei în trafic

Ce amendă a primit un constănţean după ce i-a făcut semne obscene unei femei în trafic

Un bărbat a fost amendat după ce i-ar fi făcut unei femei semne obscene în trafic în parcarea Portului turistic Tomis din Constanța. În urma verificărilor poliţiştii au descoperit şi alte detalii care l-au costat scump pe individ.

de Claudia Popovici    |   

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au fost sesizați miercuri de o femeie cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla în parcarea Portului turistic Tomis, un bărbat a efectuat gesturi necorespunzătoare și a avut un comportament agresiv în trafic.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat de 43 de ani din Constanța.

Acesta a fost amendat pentru conducere agresivă și efectuarea de gesturi obscene, cu suma totală de 3.625 de lei, precum și măsura complementară a suspendării permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile, notează Mediafax. 

Totodată, în urma verificărilor s-a constatat faptul că mașina condusă de bărbat se afla sub sechestru, astfel că acestuia i-a fost reținut și certificatul de înmatriculare.

Subiecte în articol: Constanța trafic femeie barbat amendat
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept