Antena 3 CNN Coronavirus Bărbat din București infectat cu coronavirus, mesaj din spital: 'Simți că ai nisip sau sticlă pisată în plămâni'

Bărbat din București infectat cu coronavirus, mesaj din spital: 'Simți că ai nisip sau sticlă pisată în plămâni'

Un bărbat din București, infectat cu coronavirus, internat în spital, a transmis un mesaj, printr-o postare pe Facebook, în care a explicat ce efecte are infecția cu COVID-19 asupra organismului său.

de Alin Tarnovschi    |   

Ovidiu Neacșu a explicat, în postarea de pe Facebook, că atât el, cât și soția și fiica sa, s-au infectat cu coronavirus și au fost internați în spital.

Mai mult, bărbatul a povestit că, înainte de a trece prin această boală, a comentat pe rețelele sociale și a negat existența virusului.

Totul până în momentul în care a fost infectat și a început să se simtă rău.

Postarea bărbatului a devenit în scurt timp virală, fiind distribuită de mii de persoane.

Bărbat infectat cu coronavirus, mesaj de pe patul de spital

"Dragii mei prieteni! Am sa postez ceva ce vreau sa aibă rezultatul faptului ca avertizările cu privire la infectarile cu noul Corona sunt cât se poate de reale.
De ce spun asta?

Pentru ca am asaltul meu cu acest adversar: COVID 19 vs OVIDIU 53.

Ma aflu în spital de joi, cu soția și fiica mea, ele Doamne-ajuta, fiind mult mai bine. Speram ca Mara sa plece prima pentru a putea prinde a doua sesiune de bac.
Eu, din păcate cu o pneumonie urata, dar facem pași buni.

Poate după ce se termina totul și o sa am putere, o sa postez pe îndelete ce înseamnă să faci o forma mai severa. Da, am comentat și eu toată perioada asta, de la teoria conspirației la faptul ca e sau nu creat. Putin contează. Contează ca exista, contează ca se întâmplă.

Închei scurt: AVEȚI MARE GRIJA! PROTEJATI-VA! (mai bine sa transpiri de la masca, decât sa simți ca nu poți sa respiri, sa simți ca ai nisip sau sticla pisata în plămâni).

Sa ne vedem cu bine și cu toți!", a scris Ovidiu Neacșu în postarea de pe Facebook.

Subiecte în articol: coronavirus
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor