Antena 3 CNN Actualitate Locale Coșmarul unui bărbat din Brașov care și-a închiriat casa. Motivul pentru care nu poate evacua chiriașii rău-platnici

Coșmarul unui bărbat din Brașov care și-a închiriat casa. Motivul pentru care nu poate evacua chiriașii rău-platnici

Situaţie de coşmar pentru un bărbat din Braşov, care şi-a închiriat casa pentru o perioadă de cinci ani. Deşi chiriaşii au refuzat să-i mai plătească suma stabilită prin contract, nu îi poate evacua.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Proprietarul a încheiat un contract de închiriere pentru casa sa pe cinci ani, dar în scurt timp, chiriașii au încetat să plătească chiria.

În ciuda eforturilor sale de a-i da afară, nu a putut, deoarece aceștia sunt protejați de legea chiriașilor.

Chiar și oprind utilitățile, proprietarul nu a reușit să-i convingă să plece și a fost nevoit să-i tolereze până la soluționarea procesului.

Proprietarul a încercat prin diferite modalități, chiar și cu un Executor Judecătoresc, notificându-l pe chiriaș că trebuie să părăsească locuința.

S-a dus chiar și la cei de la Electrica și la cei de la Gaz, au oprit gazul și chiriașul tot a consumat pentru că a rupt sigiliul , iar singura variantă a proprietarului, în acest moment, este să îl dea în judecată. 

Chiriașul nu este străin de procedurile care îl apără prin această lege a chiriașilor și spune că va merge în instanță și cu siguranță va avea un termen, va avea loc o vacanță judecătorească, va veni iarna și din nou îl va apăra legea chiriașilor, iar proprietarul nu-l va putea scote din locuință. 

Și fără bani, dar și pe termen lung, se pare că acest chiriaș cunoaște legislația și face în așa fel încât să nu plătească.

Subiecte în articol: chiriasi Brașov închiriat casa
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București