Antena 3 CNN Actualitate "Bună, sunt Mirela și în documentele de adopţie scrie că am fost abandonată în spital la șase săptămâni de la naștere. Între timp, am aflat ceva. Vă rog sa îmi fiţi alături în această căutare!"

"Bună, sunt Mirela și în documentele de adopţie scrie că am fost abandonată în spital la șase săptămâni de la naștere. Între timp, am aflat ceva. Vă rog sa îmi fiţi alături în această căutare!"

O tânără de 23 de ani își caută familia naturală care a abandonat-o într-un spital la șase săptămâni de la naștere.

"Buna! Sunt Mirela şi am fost adoptată în Canada la vârsta de 2 ani, mai exact în anul 1997. Numele meu era NISTOR MIRELA ALEXANDRA, nascută în data de 1 august 1995, la Bucureşti de către NISTOR MIRELA NICOLETA şi tatăl necunoscut. În documentele de adopţie scrie că am fost abandonată în spital în luna septembrie, după 6 saptămâni de la naşterea mea, şi mai apoi transferită în Orfelinatul de copiii nr.1 din Bucureşti. Îmi iubesc mult familia adoptivă care m-a crescut oferindu-mi mult afect dar mi-aş dori mult să o găsesc pe mama biologică şi dacă ar fi posibil şi pe d-na care a avut grijă de mine în orfelinat. Cred că mama în prezent ar avea 42/45 de ani şi familia mea ar putea fi din Bucureşti. Vă rog sa îmi fiţi alături în această căutare, cu speranţa că ajutorul dvs. îmi va aduce mama şi familia din Romania în viata mea! Vă mulţumesc pentru DISTRIBUIREA postului şi pentru atenţia dvs.!", scrie tânăra  pe pagina de Facebook Copiii niciodată uitați ai României. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!