Antena 3 CNN Externe Ce dezvăluie notițele lui Mark Zuckerberg, fotografiate de un reporter la audierile-maraton din Congresul SUA

Ce dezvăluie notițele lui Mark Zuckerberg, fotografiate de un reporter la audierile-maraton din Congresul SUA

Un fotoreporter a reuşit să surprindă o imagine a notiţelor lui Mark Zuckerberg, în pauza audierilor maraton din Senat, iar acestea arată cât de pregătit a fost CEO-ul Facebook să răspundă întrebărilor incomode venite din partea senatorilor americani în faţa cărora a depus mărturie în scandalul privind preluarea datelor Facebook.

Acestea sugerează că fondatorul Facebook era pregătit să spună că nu demisionează, dar şi să critice Apple, al cărei preşedinte a atacat de curând Facebook.

Într-o secţiune intitulată "Responsabilitate", însemnările lui Zuckerberg includ o reiterare că el este de vină ca lider al Facebook şi că nimeni nu a fost concediat în urma scandalului. 

Într-o altă secţiune, despre modelul de afaceri al Facebook, Zuckerberg a scris că reţeaua trebuie să fie liberă pentru a fi accesibilă tuturor şi că publicitatea este singura modalitate de a oferi acest serviciu unui număr mare de persoane. Zuckerberg are o secţiune în apărarea Facebook, reiterând "binele" pe care îl are pentru lume, potrivit The Verge.

Subiecte în articol: Mark Zuckerberg Congres
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători