Antena 3 CNN Coronavirus Ce se întâmplă cu persoanele care doar tranzitează țările aflate în zona roșie. Raed Arafat a făcut anunțul

Ce se întâmplă cu persoanele care doar tranzitează țările aflate în zona roșie. Raed Arafat a făcut anunțul

Persoanele care tranzitează țările aflate în zona roșie intră obligatoriu în carantină, la venirea în țară. Anunțul a fost făcut de Raed Arafat la Antena 3.

Un telespectator Antena 3 a pus următoarea întrebare pentru Raed Arafat: Dacă o persoană vine dintr-o țară care nu este inclusă în nicio zonă și doar tranzitează țări aflate în zona roșie, intră în categoria celor intrați în carantină sau auto-izolare?

”S-a considerat că dacă tranzitezi o zonă care este roșie trebuie să intri în carantină. În timpul tranzitării poți să intri în contact cu cineva, poți să te opreși la o benzinărie, poți să te oprești la un restaurant, poți să te oprești undeva, e greu să faci diferențierea, plus că unul dintre motive e că din păcate am învățat că nu putem avea încredere deplină în ceea ce ni se spune. Foarte multă lume a încercat să păcălească autoritățile, dând informații greșite”, a spus Arafat.

Subiecte în articol: Raed Arafat coronavirus
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are