Antena 3 CNN Actualitate Ciprian a ajuns întâmplător în Italia și s-a decis să rămână acolo. Ce a descoperit după doar câteva zile: "M-a sunat tata acolo şi mi-a spus ceva. Am știut că trebuie să stau aici"

Ciprian a ajuns întâmplător în Italia și s-a decis să rămână acolo. Ce a descoperit după doar câteva zile: "M-a sunat tata acolo şi mi-a spus ceva. Am știut că trebuie să stau aici"

Ciprian Zamfir s-a stabilit la finele anilor ’90 în Italia, iar aici a urmat o serie de cursuri şi specializări. A ajuns un adevărat maestru, cu sute de discipoli, prin mâinile căruia au trecut nenumăraţi tineri italieni care şi-au dorit să devină pizzari. Campion al Italiei şi al Europei la pizza, a înfiinţat şi acasă, la Cluj, Asociaţia Pizzarilor Profesionişti din România. 

Ciprian Zamfir este unul dintre cei mai importanţi maeştri specialişti pizzari din Italia şi din Europa. A învăţat să prepare pizza de la cei mai buni, iar acum el însuşi este unul dintre aceştia şi îşi transmite cunoştinţele mai departe. Pentru el, totul a început acum 22 de ani, în Italia. Fost sportiv de performanţă, Ciprian a avut parte de o schimbare dramatică în viaţa lui.    „Eu eram sportiv, jucam handbal la Nitramonia Făgăraş, aveam 18 ani şi am ajuns cu echipa într-un turneu în Italia. Pe când mă aflam în Italia cu colegii, m-a sunat tata şi mi-a spus că mama e pe masa de operaţie, la Cluj, că are cancer şi că e o situaţie grea. Atunci am luat decizia să rămân în Italia, fiindcă era clar că vom avea nevoie de bani pentru mama“, îşi reaminteşte Ciprian.

Mai multe, pe Adevărul.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea