Antena 3 CNN Timp liber Concert inedit în Piața Sfatului! Violonistul Bogdan Costache a oferit un recital impresionant la Brașov

Concert inedit în Piața Sfatului! Violonistul Bogdan Costache a oferit un recital impresionant la Brașov

Pandemia nu îi descurajează pe muzicienii brașoveni care vin în întâmpinarea publicului cu o metodă atipică de a invita românii la concert. Violonistul Bogdan Costache a oferit un recital impresionant în Piaţa Sfatului.

de Iulia Gorgorin    |   

Flilarmonica Brașov deschide stagiunea concertelor cu o manifestare oferită publicului în Piața Sfatului, chiar din Turnul Casei Sfatului.

Unul dintre cei mai mari și promițători violoniști ai Filarmonicii, Bogdan Costache, a ales să ofere un recital care nu i-a lăsat indiferenți pe trecătorii care s-au oprit să îl asculte și să imortalizeze momentul cu telefoanele mobile, la final aceștia aplaudând prestația violonistului.

''Am ales o altă abordare, pe care de altfel ne dorim să o implementăm în comunitatea noastră. Muzica face parte din noi. Astfel, aducem o parte din momentele de preconcert înspre brașoveni. Am ales să promovăm acest concert altfel.

Solistul concertului, Bogdan Costache, un tânăr și virtuoz violonist al Filarmonicii Brașov va interpreta din Turnul Casei Sfatului. Să spunem, o altfel de invitație către public! Suntem convinși că va fi un moment pe sufletul brasovenilor prezenți în Piața Sfatului. Important este să aducem elementul inedit, surprinderea, ca experiență a unui concert, trăită altfel și savurată în sala de concert!

Căci despre asta este vorba. Să fim altfel, în aceste vremuri pe care cu toții le traversăm. Dacă înainte aveam sala plină, acum, la 30% capacitate nu pot veni toți cei ce și-ar dori.

Acest gen de acțiuni, au rol nu doar de promovare, ci și de a transmite un mesaj către toți brasovenii, acela că Filarmonica Brașov este o entitate vie și că va fi mereu un simbol al forței acestei cetăți.

Această acțiune nu ar fi fost posibilă fără ajutor! Mulțumim pentru deschidere și sprijin Muzeului Judetean de Istorie Brașov, condus de domnul director Nicolae Pepene, care ne-a oferit tot suportul necesar pentru realizarea momentului”, a transmis Alexandra Grancea, PR Filarmonica Brașov.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"