Antena 3 CNN Actualitate Dan Negru, mesaj surprinzător după moartea lui Răzvan Ciobanu

Dan Negru, mesaj surprinzător după moartea lui Răzvan Ciobanu

Vedeta tv a invocat o veche întâmplare după ce mașina designerului Răzvan Ciobanu a fost jefuită după accidentul în care acesta și-a pierdut viața.

„Când am văzut cum sătenii i-au furat din mașina lui Razvan Ciobanu lucrurile personale mi-am amintit de drama lui Coșbuc, ”poetul țărănimii”. Tot cu țăranul român… Singurul lui fiu, Alexandru, a avut un accident de mașina intr-un sat de lângă Tg-Jiu și presa vremii a scris că țăranii, când l-au găsit însângerat la marginea drumului, lângă mașina, l-au luat la bataie cu ciomegegele, omorându-l astfel. Era 1915.. Tatăl lui, George Coșbuc, a scris cele mai frumoase poezii despre țăranul român si a ramas in istorie ca „poetul țăranimii””, a scris Dan Negru pe contul de socializare.

Mașina pe care o conducea Răzvan Ciobanu aparținea unei femei. Declarații incredibile făcute de aceasta, după moartea designerului: „Să vedem cine o să mă despăgubească”

 

Poliția Constanța, comunicat oficial în privința morții lui Răzvan Ciobanu: Era singur în mașină, nu luăm în calcul sinuciderea

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi