Antena 3 CNN Show Showbiz Dana Nălbaru, anunţul care a şocat pe toată lumea! Ce a păţit cântăreaţa: "M-am îmbolnăvit. Nu este deloc uşor, nu ştii pe ce cale să o apuci..."

Dana Nălbaru, anunţul care a şocat pe toată lumea! Ce a păţit cântăreaţa: "M-am îmbolnăvit. Nu este deloc uşor, nu ştii pe ce cale să o apuci..."

Dana Nălbaru a trecut printr-o perioadă grea din viaţa ei. Deşi nu a avut deloc o stare bună, vedeta a încercat să fie puternică pentru fetiţa ei Sofia şi pentru băieţelul Kadri. Blonda a reintrat în atenţia presei, după ce a anunţat că şi-a retras fiica de la şcoală pentru a învăţa acasă.

"M-am îmbolnăvit. Ajunsesem să fac atacuri de panică aproape în fiecare zi. Nu este deloc uşor, nu ştii pe ce cale să o apuci, nu ştii încotro să te duci. Aşa eram eu. Nu mă simţeam înţeleasă. Am învăţat să accept că ceea ce se întâmplă, se întâmplă dintr-un anumit motiv. Întotdeauna e greu să o iei de la capăt, mi-am promis ferm că nu voi mai lăsa nimic să îmi afecteze viaţa, primul om la care mă voi gândi sunt eu", a povestit Dana Nălbaru.

Subiecte în articol: cantareata boala dragos bucur Dana Nalbaru
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM