Antena 3 CNN Actualitate De cât timp a fost nevoie ca o scrisoare să ajungă din Piața Kogălniceanu, din București până în Pipera, București, cu Poșta Română

De cât timp a fost nevoie ca o scrisoare să ajungă din Piața Kogălniceanu, din București până în Pipera, București, cu Poșta Română

Pe 12 noiembrie, zi fără zăpadă, Libertatea publica cazul Floarei Rotaru, femeie externată, deși avea nouă escare pe corp. Pe 13 noiembrie, a doua zi, un doctor, pensionar, cumpără ziarul din zona Parcului Cișmigiu din București, scrie jurnalistul Răzvan Luțac, în Libertatea.

Citește paginile 2-3 și se-apucă de notat. Medicul, specialist în tratarea escarelor, se gândește la o soluție pentru pacientă. Pe 14 noiembrie, adună 4 pagini scrise de mână, mărunt, de la mici trucuri la alimentație, la sfaturi de întors bolnavul de pe o parte pe alta și beneficiile folosirii morcovului.

Pe 16 noiembrie, bătrânul ajunge la Oficiul Poștal 15, Ghișeul 5, undeva lângă Piața Kogălniceanu. Pune foile într-un plic, ia timbre în valoare de 4 lei, plătește, probabil, și, în plus, o demonstrează abțibildul „prioritar”. Pe 20 noiembrie, MARȚI, corespondența ajunge în redacția Libertatea / GSP / Ringier. La 5 zile distanță.

Continuarea unei povești cutremurătoare, pe Libertatea.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări