Antena 3 CNN Show Detalii mai puțin știute despre Gina Pistol. Ce studii are de fapt aceasta și care a fost primul ei job

Detalii mai puțin știute despre Gina Pistol. Ce studii are de fapt aceasta și care a fost primul ei job

Gina Pistol este astăzi una dintre cele mai în vogă vedete din showbiz. Prezintă două dintre cele mai de succes de emisiuni de pe piață, Asia Express și Chefi la Cuțite, și se poate declara în sfârșit mulțumită și pe plan sentimental.

De mai bine de doi ani, Gina Pistol trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley. Chiar dacă la început cei doi s-au ascuns de presă și nu au dorit să vorbească despre ei ca și cuplu, acum niciunul nu mai evită să răspundă la întrebările despre iubire.

Puțini știu, dar în trecut Gina a avut o viață destul de dificilă.  Ea provine dintr-o familie simplă, dar frumoasă din județul Teleorman. La scurt timp după ce a absolvit Școala de Arte și Meserii, vedeta Antenei 1 a fost obligată să se angajeze pentru a se putea întreține întrucât nu avea alte surse de venit care să-i permită să meragă la studii. Astfel a ajuns vânzătoare în Roșiorii de Vede și a renunțat la facultate.

Drumul spre succes al Ginei Pistol

Nu a trecut prea mult timp și s-a mutat la București. Aici a început ascensiunea ai. S-a angajat tot ca vânzătoare, dar de data aceasta într-un magazin de lux, frecventat de persoane publice. Astfel ea a ajuns iepuraș Playboy, iar pictorialul ei a fost unul de mare succes.

De aici doar un pas până la o carieră în televiziune. Viața ei a fost condimentată cu relații amoroase cu bărbați bogați, dar care rând pe rând au părăsit-o. Printre aceștia și Alin Cocoș. Acum este, însă foarte fericită și împlinită în brațele lui Smiley, care a știut să o aprecieze la adevărata ei valoare.

„Oamenii m-au catalogat ca fiind un om ghinionist în iubire, dar eu pot spune că sunt un om liber. Un om care atunci când a văzut că nu se simte bine în relația în care este a pus stop, chiar dacă au trecut câțiva ani. Eu nu mă complac. Dacă ceva nu este pe sufletul meu și mă dezechilibrează ca om, nu mai pot să stau.

Mai bine sunt prietenă cu omul respectiv decât să stau cu dragul de a sta pentru că dă bine pentru ceilalți. Nu am fost niciodată omul care să se fi visat mireasă, cu casa plină de copii, adică nu sunt genul acela. Dacă e să se întâmple primesc cu brațele deschise. Dar nu am simțit„, povestea Gina Pistol acum ceva timp.

Subiecte în articol: Gina Pistol studii
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!