Antena 3 CNN Actualitate Locale Dezvăluiri despre trecutul bărbatului din Alba Iulia care a atacat o tânără în scara unui bloc. Ce au descoperit polițiștiii când l-au prins

Dezvăluiri despre trecutul bărbatului din Alba Iulia care a atacat o tânără în scara unui bloc. Ce au descoperit polițiștiii când l-au prins

Bărbatul din Alba Iulia, surprins de o cameră de luat vederi în timp ce lovea și jefuia o tânără de 20 de ani în scara unui bloc din Alba Iulia, este un individ extrem de periculos.

În trecut a fost condamnat, în total, la peste 11 ani de închisoare, iar faptele sale sunt comise cu violență și arată predilecția pentru atacul asupra femeilor, scrie Alba24.ro.

Printre victimele sale, o taximetristă din Cugir, și alte două femei. Bărbatul a fost eliberat condiţionat din penitenciar în 15 septembrie 2018, acesta beneficiind şi de prevederile legii privind recursul compensatoriu.

Citește și: Tânăra desfigurată de un puşcăriaş recent eliberat, într-o scară de bloc din Alba Iulia, este în continuare în spital

A atacat o taximetristă

Nicolae Tiberu Drăgoi suspectul principal în cazul tâlhăriei din blocul M3 din Alba Iulia nu este la primul atac asupra unei femei. În 2012 a încercat să violeze o taximetristă dar nu a reușit și drept urmare i-a furat mașina.

În goana nebună cu un autoturism furat a încercat să ademenească o altă femeie în vehicul iar când aceasta a refuzat, a lovit-o cu pumnii în față. Când și-a dat seama ce a făcut, a fugit în aceiași noapte în Grecia. Acolo a atacat o femeie pe care a bătut-o cu pumnii și i-a furat 2 telefoane mobile și câteva sute de euro. Pentru fapta sa a fost condamnat în Grecia la peste 7 ani de închisoare și în România a fost dat în urmărire națională. Condamnarea a venit în 2015.

La sfârșitul lunii februarie a anului 2012, Drăgoi, era autorul unei alt atac brutal asupra unei femei din Alba.

Rechizitoriul întocmit de procurori la acea dată arată violența cu care bărbatul a atacat o taximetristă și a încercat să o violeze, dar când nu a reușit i-a furat mașina și în oraș a mai atacat o altă femeie.

Tânăra desfigurată de un puşcăriaş recent eliberat, într-o scară de bloc din Alba Iulia, este în continuare în spital

O tânără de 20 de ani a fost bătută cu sălbăticie într-o scară de bloc din Alba Iulia

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral