Antena 3 CNN Actualitate Dialog cu subînțeles între Klaus Iohannis și Mihai Tudose. Radu Tudor: ”Președintele nu face gesturi gratuite”

Dialog cu subînțeles între Klaus Iohannis și Mihai Tudose. Radu Tudor: ”Președintele nu face gesturi gratuite”

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Mihai Tudose participă joi la lansarea noului model Ford EcoSport care are loc la Uzina Ford din Craiova. 

Radu Tudor, realizatorul emisiunii ”Punctul de întâlnire”, a scris, pe blog, că la intrarea în fabrică, președintele Iohannis l-a întrebat pe premier: “Toate bune, domnule Tudose ?”

Răspunsul lui Mihai Tudose a fost: “Bineinteles, domnule presedinte !”.

Într-o intervenție telefonică la emisiunea Previziuni, de la Antena 3, Radu Tudor a explicat ce a vrut să însemne, de fapt, întrebarea președintelui Klaus Iohannis.

”Președintele Klaus Iohannis nu face gesturi gratuite. A vrut să dea încă o dată semnalul că îl agreează pe premierul Mihai Tudose. Să nu uităm că acum două săptămâni, la vizita din Statele Unite, a spus: ce ar fi putut să facă Guvernul, care este instalat de puțin timp. Așadar, o atitudine destul de generoasă față de acest Cabinet și acest prim-ministru. Dialogul acesta demonstrează că președintele își pune toate cărțile pe actualul premier, în confruntarea pe care o are de dus în interiorul PSD”, a spus Radu Tudor.

„Sunt convins că Liviu Dragnea privește cu sughițuri acest dialog și această relație”, a mai spus Radu Tudor, arătând că acest lucru s-ar putea să nu-i fie deloc favorabil lui Tudose, la întâlnirea liderilor PSD de joi după-amiază. 

 

Subiecte în articol: mihai tudose radu tudor Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România