Antena 3 CNN Actualitate Social Dispariții misterioase în mijlocul anchetelor penale. Cazurile perfecte care au șocat românii

Dispariții misterioase în mijlocul anchetelor penale. Cazurile perfecte care au șocat românii

Sinucideri misterioase și morți suspecte au apărut în ultima perioadă, iar multe dintre ele au fost considerate crime aproape perfecte.

Unul dintre cele mai cunoscute cazuri este cel al procurorului Luminița Șega. Totul a început în 2005, când în timp ce se afla în biroul său din sediul DNA a căzut pe podea și i a cerut ajutor. A existat și încă există suspiciuni că a fost otrăvită timp de un an. 

Dosarul a fost redeschis și s-au făcut teste toxicologice. Expertiza procurorilor e gata, doar că nimeni nu vrea să o interpreteze. Au fost audiați colegi și medici de ai Luminiței, dar nimeni nu își aduce aminte nimic.

Un alt caz nerezolvat de dispariție este cazul lui Codruț Marta. Din 2012, mâna dreaptă a fostului șef de la Fisc a dispărut fără urmă. Zeci de audieri, urmărit internațional și totuși autoritățile nu îl găsesc, iar apropiații nu știu nimic sau nu vor să știe.

Toate detaliile în materialul de mai jos.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept