Antena 3 CNN Externe Dmitri Rogozin a șters amenințările la adresa României și Republicii Moldova de pe rețelele de socializare

Dmitri Rogozin a șters amenințările la adresa României și Republicii Moldova de pe rețelele de socializare

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin, cel care acum câteva zile a amenințat dur România și care a criticat reținerea artiștilor ruși pe Aeroportul Chișinău, a șters toate postările de pe Twitter și Facebook în legătură cu scandalul iscat cu privire la venirea sa la Chișinău.

„Autoritățile române au supus pericolului viețile pasagerilor cursei aeronavei S7, a femeilor și a copiilor. Combustibil ne-a ajuns până la Minsk. Așteptați răspuns, nemernicilor”, a scris Rogozin pe pagina sa de Twitter. Aceasta a fost prima reacție a lui Rogozin, după ce avionul în care se afla el, a primit interdicție de a survola spațiul aerian al României. Replica vicepremierului rus a fost criticată de autoritățile din România, care au considerat că acțiunile lui Rogozin au fost deliberate, cu scopul de a crea un diferend politic între Rusia și România. Totuși, mesajul lui Rogozin nu mai poate fi găsit pe pagina sa de Facebook și de Twitter, scrie tv8.md.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște