Antena 3 CNN Actualitate Două localități din Argeș au intrat în carantină, după ce au crescut alarmant cazurile de COVID-19

Două localități din Argeș au intrat în carantină, după ce au crescut alarmant cazurile de COVID-19

Două localități din județul Argeș au intrat în caratină, după ce au crescut alarmant cazurile de COVID-19. Prefectul Emanuel Soare a declarat sâmbătă că măsura a fost luată în condițiile în care județul se află pe un trend crescător al persoanelor confirmate pozitiv.

de Gabriel Dano    |   

”Este vorba de localitățile Bălilești și Dârmănești, intrate în carantină. În prima avem 20 de cazuri confirmate, iar în cea de-a doua 12 cazuri. Am depășit indicatorul de 3 cazuri la mia de locuitori. Este o presiune fantastică și pe spitale, unde locurile sunt epuizate, foarte greu mai găsim câte un loc pentru un pacient cu COVID”, a spus Soare Emanuel Soare, pentru Mediafax.

Prefectul a declarat că polițiștii și jandarmii sunt la toate intrările și ieșirile din cele două localități.  Oficialul recunoaște că în unele momente se fac liste de așteptare pentru cei care solicită o ambulanță în vederea internării.

Prefectul județului Argeș: Avem în supraveghere și alte localități

”Nu se iese, nu se intră decât în baza unor motive prevăzute în hotărârea CJSU Argeș. Noi facem o evaluare a tuturor localităților, avem în supraveghere și alte localități. Dacă indicatorii privind numărul de cazuri vor fi depășiți, săptămâna viitoare vom veni, probabil, cu decizii de carantinare și a altor localități”, a precizat Emanuel Soare.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște