Antena 3 CNN Externe Două mame care cumpărau rechizite s-au luat la ceartă într-un supermarket. Ce a făcut una dintre femei este halucinant. Oamenii au chemat rapid Poliția - VIDEO

Două mame care cumpărau rechizite s-au luat la ceartă într-un supermarket. Ce a făcut una dintre femei este halucinant. Oamenii au chemat rapid Poliția - VIDEO

Mai este puțin până începerea noului an școlar, așa că elevii, dar și părinții, au început să se pregătească pentru eveniment. Achiziționarea rechizitelor necesare celor mici pare să fi pus o presiune mult prea mare pe nervii unei femei. Ce a putut să facă aceasta într-un supermarket a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Scene de groază au fost filmate într-un cunoscut supermarket din SUA, unde două mame făceau cumpărături pentru copiii lor. Cele două s-au luat la ceartă din cauza unui caiet, iar scandalul a degenerat rapid. Una dintre femei a scos un pistol și a amenințat-o pe „rivala” ei.

Oamenii au scos rapid telefoanele mobile și au filmat întreaga scenă. De asemenea, Poliția a fost chemată de urgență și atacatoarea a fost dusă la Secție.

Vedeți AICI imaginile șocante

Subiecte în articol: scandal
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord