Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ducea o viață fericită, până când într-o zi a ajuns de urgență la spital. Din acea zi, trăiește un coșmar. Este cumplit ce i s-a întâmplat acestui model. „De doi ani, nu mai pot să...” (FOTO)

Ducea o viață fericită, până când într-o zi a ajuns de urgență la spital. Din acea zi, trăiește un coșmar. Este cumplit ce i s-a întâmplat acestui model. „De doi ani, nu mai pot să...” (FOTO)

Ducea o viață liniștită și fericită, dar totul s-a schimbat într-o zi pentru o tânără.

O afecţiune bizară i-a distrus viaţa unui fotomodel, aceasta nefiind în stare să urineze de peste doi ani. Leanne Ward, din Aberdare, Ţara Galilor, a fost lovită de Sindromul Fowler în 2015, când muşchii vezicii urinare nu i s-au mai putut relaxa.

O injecţie cu Botox în vezica urinară a ajutat-o să urineze timp de trei luni, singura perioadă în care a putut să facă acest lucru din 2015 până în prezent. Însă, de atunci, fostul model, acum în vârstă de 27 de ani, nu a mai putut să urineze normal. În schimb, aceasta este nevoită să folosească un cateter pentru a elimina urina. Tubul flexibil, pe care l-a poreclit “Percy” şi pe care îl descrie ca “blestemul vieţii ei”, o obligă să utilizeze morfină pentru a reduce durerile.

“Toate acestea au avut un impact uriaş asupra vieţii mele. Tot ce îmi doresc este să fiu capabilă să folosesc normal toaleta”, spune tânăra britanică, potrivit Daily Mail.

Subiecte în articol: sindrom probleme de sanatate
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat