Antena 3 CNN Actualitate Un elev și-a rănit două colege după ce a dat cu spray lacrimogen pe holul unei școli din Chitila. Directorul a chemat Poliția

Un elev și-a rănit două colege după ce a dat cu spray lacrimogen pe holul unei școli din Chitila. Directorul a chemat Poliția

Poliția a fost chemată astăzi de directorul unei școli din Chitila, după ce un elev a pulverizat spray lacrimogen pe holul unității de învățământ.

de Mia Lungu    |   

Update 15.40 - Potrivit surselor Antena 3 CNN, una dintre eleve a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Băiatul care le-ar fi pulverizat spray lacrimogen în față este din clasa a VII-a și are 13 ani.

Astăzi, în jurul orei 13:30, directorul Școlii Generale "Ioan Vișoiu" din Chitila a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov cu privire la faptul că, un elev, din clasa a VII a, a pulverizat spray iritant - lacrimogen pe holul unității de învățământ.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Chitila pentru efectuarea activităților specifice, precum și un echipaj medical care, la acest moment, acordă îngrijiri la două eleve din clasa a VI-a.

Polițiștii din Chitila sprijiniți de polițiștii Biroului de Siguranță Scolară Ilfov efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Subiecte în articol: elev spray lacrimogen şcoli chitila
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB