Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Trei eleve s-au automutilat la şcoală, inspirate de filmuleţe de pe TikTok

Trei eleve s-au automutilat la şcoală, inspirate de filmuleţe de pe TikTok

Caz şocant în Giurgiu! Trei eleve de clasa a şasea s-au tăiat pe mâini în timp ce se aflau la şcoală în urma unei provocări lansate pe reţelele sociale.

Fetele au declarat că au fost inspirate de filmulteţe de pe TikTok şi Instagram. Două dintre ele au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Cele trei fete de 12 ani s-au tăiat pe mâini cu lama unei ascuțitori în urma unei provocări venită pe rețelele de social media.

Incidentul a avut loc miercuri, în timpul unei pauze și inițial nu s-a știut tot adevărul. Rănile pe care cele trei eleve şi le-au provocat sunt superficiale, ele revenind la cursuri în aceeaşi zi.

Cele trei fete s-au tăiat pe mâini într-o pauză

De față cu mai mulți colegi, potrivit martorilor oculari, cele trei fete au început să se taie pe mâini cu lama ascuțitorii. Două dintre eleve s-au sperit și s-au dus la cabinetul medical. A treia participantă la ciudata provocare nu le-a urmat.

Personalul de la cabinetul medical a anunţat reprezentanţii şcolii că două eleve s-au tăiat cu lama de la o ascuţitoare.

Citeşte şi: "Poate se parfuma, poate se gândea", reacția unei mame când a fost informată că fiica sa se droga în toaleta școlii

A urmat o anchetă în regim de urgență și ulterior a fost identificată şi o a treia, toate din aceeași clasă a VI-a. Fetele au recunoscut că au făcut acest gest inspirate de mai multe filmuleţe pe care le-au văzut pe Instagram şi pe TikTok.

Reacția Inspectoratului Școlar Giurgiu

Activitatea celor trei eleve va fi atent monitorizată, a explicat Geta Stănescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu.

Subiecte în articol: Giurgiu lamă ascuţitoare
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor