Antena 3 CNN Actualitate Locale O fată de 15 ani, din Tulcea, s-a aruncat de la etaj, după ce ar fi fost prinsă când fuma

O fată de 15 ani, din Tulcea, s-a aruncat de la etaj, după ce ar fi fost prinsă când fuma

O fată în vârstă de 15 ani, din Tulcea, s-a aruncat în gol de la etajul șase al unui bloc, astăzi, după ce ar fi fost prinsă în timp ce fuma.

Tragedia s-a produs, astăzi, în jurul orei 15.30, pe strada Păcii din Tulcea.

Potrivit unor surse, fata, care locuiește într-un apartament situat la etajul șase al unui bloc, s-ar fi certat cu o persoană adultă înainte de a comite gestul extrem.

Totul din cauza faptului că adolescenta ar fi fost prinsă în timp ce fuma. Alți vecini au explicat că fata avea anumite probleme în ultima perioadă.

La un moment dat, în timpul discuției, fata ar fi deschis un geam al apartamentului și s-a aruncat în gol, notează tulceanoastra.ro.

Totul sub privirile îngrozite ale mamei și surorii sale. Adolescenta s-a prăbușit inițial pe o mașină parcată în zonă, iar apoi a ajuns pe asfalt.

Disperați, vecinii și rudele fetei au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Tulcea.

Medicii au început imediat manevrele de resuscitare, iar fata a fost ulterior transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Tulcea, acolo unde medicii au continuat să o resusciteze.

Subiecte în articol: Tulcea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs