Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr cu probleme psihice a înjunghiat la întâmplare o femeie într-un supermarket din Cluj-Napoca

Un tânăr cu probleme psihice a înjunghiat la întâmplare o femeie într-un supermarket din Cluj-Napoca

O femeie a fost înjunghiată, vineri seara, la întâmplare într-un magazin de pe o stradă din Cluj-Napoca.

de Gabriel Dano    |   

”În jurul orei 18.30, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de o persoana necunoscută cu un obiect tăietor-înțepător, într-o societate comercială din municipiu, ulterior părăsind locația respectivă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului, s-au deplasat polițiștii, identificând o femeie de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportată în stare conștientă la o unitate medicală, spre a-i fi acordate îngrijiri de specialitate, potrivit cluj24.ro. Ulterior victima ar fi fost intubată și se află sub supraveghere medicală.

Pe baza semnalmentelor furnizate de martori, polițiștii au l-au identificat în scurt timp pe atacator, respectiv un tânăr de 17 ani.

Acesta a fost condus la sediul unității de poliție în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii faptei sesizate, continuării cercetărilor în cauză și luării măsurilor legale, în consecință”, arată polițiștii.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi