Antena 3 CNN Externe O fetiţă de doi ani a ajuns în comă la spital, după ce a mâncat cannabis ascuns într-o capsulă de la un ou de ciocolată, în Franţa

O fetiţă de doi ani a ajuns în comă la spital, după ce a mâncat cannabis ascuns într-o capsulă de la un ou de ciocolată, în Franţa

O fetiță de doi ani a intrat în comă după ce a mâncat canabis, ascuns într-o capsulă galbenă de la un ou de ciocolată cu surprize, în Franţa.

de Naty Badea    |   

Totul a început când fetița s-a dus în garaj, acolo unde a găsit o capsulă galbenă de la un nou de ciocolată cu surprize. Micuţa l-a asociat imediat cu faimoasele ouă de ciocolată cu surprize și a crezut că înăuntru va găsi ciocolată așa cum era obișnuită.

Din păcate, acolo părinţii ascunseseră cannabis, pe care fetiţa de doi ani a început să-l mănânce. La scurt timp copilul a început să se simtă rău.

Mama a declarat că a încercat să-i scoată bucata de canabis din gura, apoi a spălat-o, totul pentru ca aceasta să nu înghită substanța respectivă, însă a fost prea târziu. 

A doua zi copila nu s-a mai trezit, așa că au transportat-o de urgență la spital, în comă. Cei doi părinți au fost acuzați de neglijență.

Tatăl a fost arestat, iar mama este cercetată în libertate. Cei doi fac parte dintr-o familie apreciată în comunitate, perfect integrată în comunitatea respectivă, dar au declarat în fața autorităților că ei obișnuiesc să consume ocazional canabis. Copilul se află la spital în stare stabilă. 

Subiecte în articol: ou ciocolata droguri Franta
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie