Antena 3 CNN Actualitate Fiica lui Ion Dichiseanu, mesaj sfâșietor pe coroana de flori adusă la înmormântarea marelui actor

Fiica lui Ion Dichiseanu, mesaj sfâșietor pe coroana de flori adusă la înmormântarea marelui actor

Marele actor Ion Dichiseanu a fost condus astăzi pe ultimul drum. Cortegiul va pleca de la Teatrul Nottara spre Cimitirul Bellu. Artistul va beneficia de onoruri militare el fiind decorat, de altfel, de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul "Serviciul Credincios" în grad de ofițer.

de Gabriel Dano    |   

Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost luat la ora 10:00 din foaierul Teatrului Nottara, iar la ora 12:00 are loc înmormântarea cu onoruri militare la Cimitirul Bellu din Capitală, pe Aleea Artiștilor, lângă mormântul Ionelei Prodan.

Maestrul va fi înmormântat în sicriu alb, în haine albe, iar mașina mortuară va fi condusă de o femeie. Aceasta a fost dorința maestrului Ion Dichiseanu.

„Pentru mine este o adevărată onoare să am acest privilegiu. Din nefericire este un lucru foarte trist pentru întreaga țară, pentru întreaga națiune faptul că domnul Dichiseanu a plecat de lângă noi.

Era un suflet de aur, o persoană și un artist cum rar mai întâlnești. La ora 10:00 vom plecat de aici (n.r Teatrul Nottara), vom face oprire în fața casei domnului Dichiseanu, așa își dorește fiica să își i-a la revedere și de la casă.

Este un moment foarte greu pentru toată lumea, pentru fiica domnului Ion Dichiseanu este un moment cumplit, nu își poate stăpâni lacrimile. Apoi ne vom opri direct la cimitir", a spus pentru Antena 3, Gabi Lucuţar, femeia care va conduce dricul lui Ion Dichiseanu.

Fiica lui Ion Dichiseanu, Ioana, este copleșită de durere. Aceasta a adus o coroană de flori pe care este inscripționat un mesaj emoționant

„Cel mai bun tătic, soț și bunic din lume. Familia”, scrie pe panglica de pe coroana lui Ion Dichiseanu, adusă de fiica lui, Ioana, la înmormântare.

Subiecte în articol: Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani