Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîţu, discuție cu premierul grec despre viitoarele vacanțe ale românilor în Grecia

Florin Cîţu, discuție cu premierul grec despre viitoarele vacanțe ale românilor în Grecia

Florin Cîțu a avut luni o discuție telefonică cu premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis. Cei doi au discutat despre vaccinarea anti-Covid, dar și despre viitoarele vacanțe ale românilor în Grecia.

de Gabriel Dano    |   

Astfel, premierul Florn Cîțu a dezvăluit că principalul subiect al discuției a fost campania de vaccinare care ar trebui să ducă la călătorii fără restricții în Grecia.

„Astăzi am avut o convorbire cu omologul meu grec, domnul Kyriakos Mitsotakis. Am discutat despre situația pandemică din ambele țări, și despre relația de prietenie atât de veche dintre România și Grecia. Campania de vaccinare a fost unul dintre principalele subiecte ale discuției, în speranța că, în curând, cetățenii români vor putea din nou călători fără restricții în Grecia.

Turismul reprezintă unul dintre cele mai importante domenii ale relației noastre bilaterale. Mă bucur că există o cooperare strânsă între cele două state, și că suntem parteneri în cadrul marii familii europene”, a anunțat Florin Cîțu, pe Facebook.

Tot luni, Florin Cîţu a anunțat că a avut o convorbire și cu omologul francez Jean Castex.

"În cursul zilei de azi am avut prima convorbire în calitate de prim-ministru cu omologul meu francez, domnul Jean Castex. M-am bucurat să constat continuitatea relațiilor bilaterale dintre Franța și România, relații care au o istorie lungă și de succes în mai multe domenii.

Dincolo de discuțiile referitoare la evoluția pandemiei și al procesului de vaccinare din cele două țări, am reiterat cât de importante sunt companiile franceze în procesul de relansare economică a României. Totodată, premierul Castex a exprimat sprijinul deplin pe care Franța îl va da în continuare României în toate proiectele noastre în plan extern și nu numai", a scris, de asemenea, Florin Cîțu, pe rețeaua de socializare.

Subiecte în articol: Florin Cîțu PNL
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM