Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, după mizeria surprinsă în parcul Cișmigiu: ”Realizările lui Nicușor Dan sunt zero”

Gabriela Firea, după mizeria surprinsă în parcul Cișmigiu: ”Realizările lui Nicușor Dan sunt zero”

Gabriela Firea, prim-vicepreședintele PSD, a reacționat dur după ce au apărut imagini scandaloase cu mizeria și șobolanii din parcurile Cișmigiu și Herăstrău. Fostul edil al Capitalei dă vina pe Nicușor Dan și descrie situația ca fiind ”un dezastru administrativ patronat de PNL și USR”.

de Andreea Ştefan    |   

Mai are Capitala primar general? Se mai ocupă cineva și de problemele bucureștenilor?

Au mințit, manipulat, au luat votul și acum întorc spatele oamenilor!

La aproape un an de mandat, realizările lui Nicușor Dan sunt zero! Un dezastru administrativ patronat de PNL și USR!

Domnu’ Orban, vă simțiți bine? Sunteți ok cu leneșul satului? Ați inventat un monstru administrativ! Nu vă mai spală rușinea nici Dunarea!!”, a transmis Gabriela Firea într-o postare pe Facebook.

Cât de rău arată Cişmigiu şi Herăstrău, parcurile pentru care se ceartă Clotilde Armand şi Nicuşor Dan

Șobolanii mei sunt din cauza mizeriei de la tine. Ba, șobolanii mei au venit de la gunoaiele tale din parcuri. Acesta este un dialog mai mult sau mai puţin imaginar între Nicuşor Dan şi Clotilde Armand. Cei doi îşi aruncă săgeți care, din păcate, nu nimeresc niciun șobolan.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan a spus că șobolanii au apărut din cauza gunoaielor de pe străzi şi Clotilde Armand, edilul Sectorului 1, vrea să îi demonstreze că nu-i aşa. Îi cere parcurile Herăstrău şi Cişmigiu, ca să îi arate că le poate administra mai bine decât el.

Mizerie, ruine... şi iar mizerie. Aşa arată cele două parcuri emblematice pentru Bucureşti - Cişmigiu şi Herăstrău. Primul este chiar la doi pași de primăria Capitalei.  

„Cum arata parcul? Oribil. Copiii mi-e scârba sa-i duc la locul de joacă. De 50 de ani nimic nu s-a schimbat în părculeţe", spune un bucureştean.

Subiecte în articol: Gabriela Firea Nicușor Dan
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași