Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: "Inculpatul din dosarul azilelor din judeţul Ilfov nu a fost vreodată şoferul meu"

Gabriela Firea: "Inculpatul din dosarul azilelor din judeţul Ilfov nu a fost vreodată şoferul meu"

Gabriela Firea, ministrul Familiei, a declarat, astăzi, că inculpatul din dosarul azilelor din judeţul Ilfov, respectiv Ştefan Godei, "nu a fost vreodată şoferul meu".

de Georgiana Adam    |   

"Sunt nevoită, din păcate, să repet ce am afirmat zilele trecute, în urma unor informații apărute în presă.

Inculpatul din dosarul azilelor din județul Ilfov NU A FOST VREODATĂ ȘOFERUL MEU. Eu am același șofer de 16 – 17 ani, pe care îl cunosc toate instituțiile, toți jurnaliștii, toată primăria, tot Parlamentul etc. 

La Primăria Capitalei bărbatul din acest dosar nu a fost șoferul meu, ci a lucrat ca șofer la Administrativ și pentru alte persoane. 

Nici la Senat nu a fost șoferul meu, ci a deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial, așa cum a făcut-o în toate instituțiile unde a activat", a declarat Gabriela Firea.

Ştefan Godei a fost angajat al Primăriei Bucureşti înainte să se implice în afacerea cu azile din Bucureşti şi Ilfov, el fiind inculpat în dosarul instrumentat de procurorii DIICOT denumit Căminele Groazei.

Subiecte în articol: Gabriela Firea Căminele Groazei
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Medicul Adrian Marinescu, detalii de ultimă oră despre Florin Piersic