Antena 3 CNN Actualitate Locale Imaginile cu un câine legat de taxi au creat isterie pe internet. Motivele stăpânului sunt scandaloase

Imaginile cu un câine legat de taxi au creat isterie pe internet. Motivele stăpânului sunt scandaloase

Un cățel a fost legat de un taxi și obligat să meargă în același ritm cu mașina. Imaginile au fost filmate pe străzile din Cluj și au ajuns pe internet, iscând adevărate discuții între utilizatori. 

Cel care a postat clipul a spus că stăpânul patrupedului a refuzat să îl lase pe acesta în mașină fiindcă era prea murdar. 

"Nu îmi vine să cred cât de cruzi sunt oamenii în ziua de azi. Am ajuns să văd un labrador legat de un taxi şi târât, pe motiv că este murdar şi că îi murdăreşte maşina "domnului". Asta este societatea din ziua de azi. Ruşine! Hadeţi să legam şi noi persoanele de genul ăsta de maşini pe motiv că sunt murdare pe picioare, nu? Share mai departe!“, a scris Mara Mărgineam pe Facebook, cea care a postat clipul. 

„La faţa locului, poliţiştii au identificat persoana care a făcut sesizarea, martori, precum şi pe şoferul autoturismului. Acesta a invocat faptul că a apelat la această metodă de a plimba câinele din cauze medicale, care nu îi permit să plimbe câinele pedestru. Câinele nu prezenta leziuni vizibile sau dificultăţi în a se deplasa. Toate persoanele implicate au fost citate să se prezinte la sediul unităţii de poliţie în această săptămână, pentru a clarifica situaţia şi a stabili dacă fapta întruneşte elementele constitutive ale vreunei infracţiuni”, a precizat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Subiecte în articol: caine isterie internet imagini
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători