Antena 3 CNN International News Împușcături într-o biserică din SUA | Două persoane au murit

Împușcături într-o biserică din SUA | Două persoane au murit

Două persoane au fost ucise joi într-un atac asupra unei biserici, dintr-o suburbie din Birmingham, Alabama, a anunțat poliția.

de Alexandra Ionescu    |   

Un suspect, care nu a fost identificat, este în arest, a declarat căpitanul Shane Ware de la Departamentul de Poliție Vestavia Hills.

Împușcăturile au avut loc în interiorul bisericii episcopale St Stephen's din Vestavia Hills, suburbie a orașului Birmingham.. Conform calendarului bisericii, un eveniment numit „Boomers Potluck” a fost programat în același timp în care a avut loc împușcătura, dar nu a fost clar din briefingul pentru presă dacă violența a avut loc acolo.

Potrivit polițiștilor, un suspect a fost reținut după atac.

„Trei persoane au fost împușcate. Două persoane sunt decedate. O persoană este tratată la un spital local”, a declarat căpitanul Shane Ware, din cadrul poliției din Vestavia Hills.

Reverendul Kelley Hudlow, un preot episcopal din dieceza de Alabama, a declarat pentru postul de radio WBRC că biserica și comunitatea au fost uimite de împușcături.

Guvernatorul din Alabama, Kay Ivey, a transmis condoleanțe.

„Mă bucur să aud că trăgătorul este în custodie”, a spus Ivey. „Acest lucru nu ar trebui să se întâmple niciodată – într-o biserică, într-un magazin, în oraș sau oriunde. Continuăm să monitorizăm îndeaproape situația”.

 

 

Subiecte în articol: impuscaturi SUA atac arma biserica alabama
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM