Antena 3 CNN Actualitate Înjunghiat de soţie, un bărbat din Constanţa a inventat un jaf ca să-şi scape nevasta de închisoare

Înjunghiat de soţie, un bărbat din Constanţa a inventat un jaf ca să-şi scape nevasta de închisoare

O poveste încâlcită a avut loc în judeţul Constanţa, acolo unde poliţia a fost chemată să intervină după ce un bărbat a fost înjunghiat în spate. Ajunşi la locul faptei, agenţii au găsit victima în agonie, acuzând un atac al unui tâlhar. Adevărul avea însă să fie altul.

de Cristi Popovici    |   

Totul a avut loc în comuna Castelu, din judeţul Constanţa, duminică 10 ianuarie. Un bărbat trecut de 60 de ani a fost înjunghiat în spate a ajuns de urgenţă la spital. Înainte de a fi preluat de medicii de pe ambulanţă, el le-a povestit poliţiştilor că un tâlhar l-a tăiat cu cuţitul. În tot acest timp, soţia lui tremura şi părea că ascunde ceva.

Odată bărbatul luat de paramedici, poliţiştii au luat-o la întrebări pe femeie care s-a contrazis în declaraţii, ajungând în cele din urmă să spună adevărul. Unul care i-a bulversat şi pe agenţi. Aşa se face că cei doi soţi s-au luat la ceartă în gospodărie, iar bărbatul a jignit-o pe femeie. Aceasta, având un cuţit în mână, ar fi vrut să-i tragă o palmă soţului ei. Ar fi uitat însă că ţine în mână un obiect ascuţit pe care l-a înfipt bărbatului în spate.

În stare de şoc, femeia a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112. În aşteptarea ajutoarelor, cei doi şi-au dat seama că femeia ar putea ajunge la închisoare dacă bărbatul nu supravieţuieşte. Aşa că atunci când au ajuns poliţiştii, soţul le-a spus că a fost atacat de hoţi.

Odată aflată versiunea reală a atacului, bărbatul a fost condus la spital, iar soţia lui a ajuns la Parchet pentru continuarea anchetei, anunţă Focuspress.ro.  Ea a recunoscut în fața procurorilor că şi-a înjunghiat bărbatul, însă fără intenție. Procurorul a considerat că femeia nu reprezintă un pericol, motiv pentru care va fi cercetată în stare de libertate.

Subiecte în articol: Constanța
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi