Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Klaus Iohannis, mesaj de Craciun: "Ocrotindu-i pe cei dragi, vom trece cu bine, solidari, peste această perioadă"

Preşedintele Klaus Iohannis, mesaj de Craciun: "Ocrotindu-i pe cei dragi, vom trece cu bine, solidari, peste această perioadă"

Președintele Klaus Iohannis spune vineri, în mesajul adresat românilor de Crăciun, că "solidari vom trece cu bine peste această perioadă".

de Georgiana Adam    |   

"Căldura căminului, momentele prețioase pe care le petrecem alături de familie și de prieteni, bucuria pe care o vedem în ochii celor dragi, generozitatea și compasiunea față de cei aflați în suferință, care au nevoie de sprijinul nostru. 

Toate acestea înseamnă spiritul autentic al Crăciunului", a transmis, vineri, șeful statului, într-un mesaj audio postat pe pagina Administraţiei Prezidenţiale.

Acesta le dorește românilor ca, la finalul unui an dificil, să se bucure de sărbători.

"La finalul unui an foarte dificil, să ne reîntoarcem la semnificațiile acestei sărbători! 

Vă urez să trăiți din plin bucuria Nașterii Domnului, cu speranța că, ocrotindu-i pe cei dragi, vom trece cu bine, solidari, peste această perioadă. 

Crăciun fericit tuturor, oriunde v-ați afla", a adăugat președintele României, Klaus Iohannis.
 

Subiecte în articol: Crăciun Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"