Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban, oficial premier desemnat pentru a doua oară. Decretul a fost publicat în Monitorul Oficial

Ludovic Orban, oficial premier desemnat pentru a doua oară. Decretul a fost publicat în Monitorul Oficial

Decretul prin care preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe liderul liberal, Ludovic Orban, în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, a fost publicat joi în Monitorul Oficial.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a propus pe liderul PNL, Ludovic Orban, pentru funcţia de prim-ministru, după consultările de la Palatul Cotroceni cu partidele şi formaţiunile parlamentare.

„După ce m-am consultat cu toate partidele şi formaţiunile parlamentare, îl desemnez pe domnul Ludovic Orban să formeze un nou Guvern şi să se prezinte în Parlament", a anunţat Klaus Iohannis. 

Citește Și Klaus Iohannis: Îl desemnez pe Ludovic Orban să formeze un nou Guvern

Preşedintele Iohannis i-a invitat joi la Palatul Cotroceni pe liderii partidelor şi formaţiunilor parlamentare pentru consultări în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de prim-ministru, după ce Guvernul Orban a fost demis, cu o zi în urmă, prin moţiune de cenzură.

Sursă: Agerpres
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are