Antena 3 CNN Actualitate Social Maria și Dumitru și-au spus adio, iar copilul lor a rămas în grija tatălui. Recent, oamenii au făcut o descoperire șocantă în casa unde locuiau cei doi 

Maria și Dumitru și-au spus adio, iar copilul lor a rămas în grija tatălui. Recent, oamenii au făcut o descoperire șocantă în casa unde locuiau cei doi 

Maria și Dumitru și-au spus adio, iar copilul lor a rămas în grija tatălui, în timp ce mama plecase în Elveția pentru a lucra. Doar că după un timp, oamenii au făcut o descoperire șocantă.

Tatăl se mutase la iubită, în timp ce copilul era lăsat singur în casă, la voia întâmplării, într-o mizerie de nedescris. 

Din acest motiv, copilul de nouă ani a fost diagnosticat cu o eczemă generată și agravată de lipsa igienei corespunzătoare pe termen lung. Acum băiatul a cerut să fie încredințat mamei, care s-a întors de urgență în țară pentru a se lupta în instanță pentru fiul său. 

Instanţa a admis acţiunea mamei, astfel că domiciliul minorului a fost stabilit la locuinţa mamei şi a bunicii materne. Mai mult, mama poate pleca în Elveţia cu copilul, însă numai pe timpul vacanţei.

De precizat faptul că mama a cerut, recent, şi ordin de protecţie, pe care l-a şi obţinut, aşa că bărbatul nu are voie să se apropie de cei doi. Nu a respectat măsura impusă şi a ajuns în arest preventiv, unde se află şi în prezent. Pentru acest fapt, este judecat de magistraţii din Medgidia, fiind acuzat de încălcarea ordinului de protecție, scrie replicaonline.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași