Antena 3 CNN Externe Mărturia eroului care a încercat să-l oprească pe atacatorul de la Nisa cu scuterul: Sunt doar un obișnuit, un simplu cetățean. VIDEO

Mărturia eroului care a încercat să-l oprească pe atacatorul de la Nisa cu scuterul: Sunt doar un obișnuit, un simplu cetățean. VIDEO

Printre eroii de la Nisa se află și Franck, relatează France 2. Acest bărbat de 49 de ani era pe scuter, în seara de 14 iulie și a încercat să-l oprească pe Mohamed Lahouaiej Bouhlel, care conducea camionul morții pe faleza de la Nisa și care a omorât 84 de persoane. "Am înțeles rapid că e un carnagiu", spune acesta.

Bărbatul a căzut, dar s-a ridicat repede și s-a agățat apoi de camion. Și l-a văzut pe atacator, a fost față în față cu atacatorul care și-ar fi încărcat pistolul chiar sub ochii lui. "Eram gata să mor, eram gata să mor", repetă acesta.

Poliția a ajuns imediat, camionul a fost oprit în cele din urmă de forțele de ordine, iar în întreaga confuzie, Franck a fost evacuat fără menajamente de poliție. "Nu sunt un erou, sunt om normal, care a făcut neobișnuit. Rămân în urmă victimele, familiile, cum vor depăși asta? Imaginile acelea, eu le voi avea toată viața în minte", adaugă acesta.  

 

Subiecte în articol: atentat nisa
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă