Antena 3 CNN Actualitate Familia româncei ucise în Spania: „S-au certat pentru că nu i-a plăcut lui cum a fost îmbrăcată la petrecere!”

Familia româncei ucise în Spania: „S-au certat pentru că nu i-a plăcut lui cum a fost îmbrăcată la petrecere!”

Alina Mocanu, mama unui băiat de 14 ani, a fost omorât și aruncată la gunoi, în Moraira, Spania, de către iubtul ei olandez, cu care avea o relație de mai mulți ani.

Rudele din România, cutremurate de sfârșitul tragic al femeii, spun că aceasta era abuzata constant și că iubitul olandez își pierdea mințile din cauza drogurilor și a geloziei, scrie stirilekanald.ro.

Potrivit rudelor, cei doi se certau mereu, iar ultima data, discutia aprinsa a avut loc duminica, dupa ce cuplul iesise la o petrecere.

Citește și: Tânără mămică româncă, omorâtă și aruncată la gunoi, în Spania

”S-au certat ca nu i-a placut lui cum ea a fost imbracata, a venit acasa si s-a drogat, a consumat droguri”, a povestit Ana, cumnata româncei ucise în Spania.

Crima i-a șocat chiar și pe spanioli, care au scris articole întregi despre cum bărbatul a aruncat la gunoi trupul româncei. Arthur Karvink s-a predat după ce cadavrul femeii a fost descoperit de criminalisti și a mărturisti teribila crima.

Subiecte în articol: criminal romanca
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian