Antena 3 CNN Actualitate Nela Secară, victima unui procuror din Oradea. Femeia, hărțuită după acuzare, protestează la Cotroceni

Nela Secară, victima unui procuror din Oradea. Femeia, hărțuită după acuzare, protestează la Cotroceni

Nela Secară, invitata Andreei Sava în emisiunea ”Descoperiți”, o femeie de afaceri din Oradea, care nu numai că a pierdut toată agoniseala de o viață, dar și-a pierdut și sănătatea în lupta cu sistemul, a relat că de șapte ani trăiește un episod tragic fiind târâtă prin tribunale, fără vreo rațiune concretă, ci doar pentru a prejudicia și mai mult starea dosarelor aducând-o în pragul sinuciderii.

„Am avut dosare făcute de ParchetulTribunalul Bihor și procurorul care mi-a făcut aceste dosar a fost propulsat la DNA Oradea, iar de acolo urmărea toate dosarele mele în Instanță. Urmărea aceste dosare și făcea presiuni asupra judecătorilor care intrau în dosarele mele ca Instanța să mă declare vinovată. Deși știa că acele dosare erau insăilate de către el. Aveam mai multe prietene judecătoare și prieteni în posturi importante din județ. Nu făceam afaceri, nu aveam nimic de câștigat din aceste relații”, a declarat Nela Secară.

Nela Secară a prostestat la Cotroceni și CSM împotriva intenției de a desființa Secția Specială pentru magistrați.

„Secția Specială este singura luminiță pentru a se face o justiție corectă în această țară”, a precizat Nela Secară.

Nela Secară a avut nouă dosare, șapte dintre ele terminate cu încasări și achitare definitivă. În prezent, Nela mai are două dosare de evaziune.

Subiecte în articol: Descoperiți
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Reţeaua generalilor. Traseul banilor proveniţi din şpăgi