Antena 3 CNN Actualitate Noroc uriaș pentru o femeie cu frică de Dumnezeu. A găsit 10.000 de euro într-o biserică, iar polițiștii i-au spus că îi poate păstra

Noroc uriaș pentru o femeie cu frică de Dumnezeu. A găsit 10.000 de euro într-o biserică, iar polițiștii i-au spus că îi poate păstra

O femeie dintr-un oraș austriac a găsit în timp ce a mers să se roage la biserică un plic în care se aflau 10.000 de euro. Aceasta nu a ezitat și a mers cu banii la poliţia locală urmând ca oamenii legii să găsească posesorul acestora.

de Gabriel Dano    |   

Totul a avurt loc în urmă cu un an. Surpriză, însă! În urmă cu câteva zile polițiștii au anunțat-o pe femeie că poate păastre banii.

"A fost încântată”, a declarat Annemarie Gruber de la biroul de obiecte pierdute, potrivit Digi24.

În Austria, orice persoană care găseşte bani sau bunuri cu o valoare mai mare de 10 euro este obligată să declare acest lucru la biroul de obiecte pierdute. În caz contrar, găsitorul riscă dosar penal. De cele mai multe ori, banii pierduţi sunt revendicaţi la scurt timp, însă de aceastî dată proprietarul nu a putut fi identificat de oamenii legii.

Așa că femeia care a găsit cei 10.000 de euro s-a trezit acum că va putea să-i cheltuiască după bunul plac.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania