Antena 3 CNN Externe O tânără în vârstă de 24 de ani și-a vândut virginitatea unui politician pentru o sumă fabuloasă, însă fata i-a impus o condiție: „Am avut deja experiență cu fetișurile lui. Sunt ciudate”

O tânără în vârstă de 24 de ani și-a vândut virginitatea unui politician pentru o sumă fabuloasă, însă fata i-a impus o condiție: „Am avut deja experiență cu fetișurile lui. Sunt ciudate”

O tânără în vârstă de ani și-a vândut virginitatea unui om politic, în schimbul unei sume uriașe.

Tânăra a publicat un anunț pe un site, în care a spus că își oferă virginitatea în schimbul banilor, iar ”câștigătorul” a fost un politician, în vârstă de aproximativ 50 de ani care i-a oferit 1,3 milioane de lire.

Însă, Lia i-a pus și o condiție. Aceștia au ieșit în oraș timp de două luni. În toate această perioadă, politicianul a mai cheltuit  17.700 de lire pe lună.

„Este minunat să cunoști o persoană care are o asemenea influență, putere.Nu am cum să găsesc o astfel de persoană, care să fie și de vârsta mea. Sunt fericită că unde asemenea bărbat este interesat de mine. Am avut deja experiență cu fetișurile lui. Pentru mine sunt ciudate. Dar poate fiindcă sunt tânără și nu am experiență. De exemplu, îi place să-mi sătute picioarele”, a declarat tânăra din Marea Britanie potrivit Daily Mail

Femeia de 24 de ani spune că va folosi banii pentru a se muta mai aproape de Londra într-un cartier mai sigur, dar și pentru a scăpa de povara unei chirii.

Subiecte în articol: tanara politician virginitate
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania